Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

Νέα διαδικτυακή πύλη ομορφιάς Olotis.gr από τη GENERATION Y

δημοσιεύθηκε στις 14/07/2015

Η ομάδα της Generation Y, εξειδικευμένη στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, έφερε εις πέρας το σχεδιασμό και την υλοποίηση του ηλεκτρονικού καταστήματος Olotis.gr, την νέα διαδικτυακή πύλη ομορφιάς, που φιλοδοξεί να γίνει κάτι περισσότερο από ένα ακόμα ηλεκτρονικό κατάστημα καλλυντικών!

Το Olotis.gr μέσα από καινοτόμα και προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, εξειδικευμένες υπηρεσίες, στοχευόμενα ενημερωτικά άρθρα καθώς και απαντήσεις στις δικές σας ερωτήσεις, προσδοκεί να γίνει ο προσωπικός σας σύμβουλος για την καλύτερη φροντίδα του δέρματός σας.

Πρώτη επιλεγμένη σειρά του Olotis.gr, είναι αυτή της Rosspharma. Πρόκειται για προϊόντα μιας νέας Ιταλικής εταιρείας με καινοτόμες φόρμουλες και όπλο της, τη δύναμη των φυσικών συστατικών, και την υψηλού επιπέδου βιοτεχνολογική έρευνα.

Το Olotis.gr αποτελεί ένα διεθνών προδιαγραφών ηλεκτρονικό κατάστημα, που δημιουργήθηκε από την ομάδα της εταιρείας Ψημίτη Α.Ε. Μια εταιρεία με πολυετή εμπειρία στο χώρο της υγείας και αφοσίωση στην υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών, η οποία και σε αυτήν την περίπτωση, επιλέγει για εσάς τα πλέον ασφαλή, καινοτόμα και αποτελεσματικά δερμοκαλλυντικά.

Το δέρμα είναι η εικόνα και η υγεία σας. Φροντίστε το, αγαπήστε το και σίγουρα θα σας το ανταποδώσει.

Επισκεφθείτε το www.olotis.gr και δοκιμάστε πρώτοι τα εξαιρετικά καινοτόμα καλλυντικά της Rosspharma.

Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!