Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

Άπλετο κέφι, μουσική και αισιοδοξία στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Generation Y

δημοσιεύθηκε στις 15/03/2017

Άπλετο κέφι, μουσική και αισιοδοξία στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Generation Y

Σ’ ένα αξέχαστο πάρτι μετατράπηκε η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Generation Y για το 2017, η οποία πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Παλαιό Φάληρο, την Παρασκευή 10 Μαρτίου!

Μέσα στην πιο «ζεστή» και ενθουσιώδη ατμόσφαιρα, η ηγέτιδα στον χώρο του digital business στην ελληνική και διεθνή αγορά, Generation Y – International eBusiness Experts, καλωσόρισε και επίσημα τη νέα χρονιά, επιφυλάσσοντας για τους συνεργάτες της μία σειρά μοναδικών εκπλήξεων.

Την αρχή έκαναν οι μουσικοί της εταιρείας με την μπάντα τους, οι οποίοι «έντυσαν» τη βραδιά με αγαπημένες ξένες και ελληνικές επιτυχίες του χθες και του σήμερα, κερδίζοντας το χειροκρότημα των συναδέλφων τους πριν και μετά την κοπή της πίτας.

Η μεγάλη έκπληξη ήταν αυτή που περίμενε τον τυχερό που του έτυχε το φλουρί, καθώς το δώρο ήταν τρεις διανυκτερεύσεις για δύο άτομα σε γνωστό ξενοδοχείο στη Ναύπακτο!

Την κοπή της πίτας ακολούθησε πλούσιος και απολαυστικός μπουφές με χρώμα ελληνικό και εκλεκτό κρασί, τα οποία όλοι τίμησαν δεόντως εν μέσω ανταλλαγής ευχών για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες για την εταιρεία το 2017!

Την εκδήλωση κάλυψαν φωτογράφοι και κάμερες από το πρώτο λεπτό, ενώ κατά τη διάρκειά της πραγματοποιήθηκαν συνεντεύξεις από στελέχη της εταιρείας σε χαλαρό και εύθυμο κλίμα, με ευχές και το όραμά τους για την Generation Y του 2017!

Να σημειωθεί ό,τι απέμεινε από τα πλούσια εδέσματα της εκδήλωσης, προσφέρθηκε ως δωρεά στην Κιβωτό του Κόσμου, την επομένη!

Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!