Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

Η Generation Y – International e-Business Experts έκλεψε τις εντυπώσεις στο Digital Beauty Forum 2017

δημοσιεύθηκε στις 01/06/2017

Μία γιορτή της ομορφιάς και του ψηφιακού επιχειρείν αποτέλεσε το 1ο Digital Beauty Forum 2017 που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 31 Μαϊου 2017 στο Αμφιθέατρο Maroussi Plaza.

H Generation Y- International eBusiness Experts, περήφανος υποστηρικτής του φόρουμ, είχε μια απόλυτα επιτυχημένη παρουσία και ευκαιρία να συνομιλήσει με ανθρώπους του beauty industry και του e-commerce.

Το δυναμικό παρόν στο Digital Beauty Forum 2017 συμπλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο η ομιλία της Εμπορικής Διευθύντριας της Generation Y, Νανάς Ιωακειμίδου και του Head of Digital Strategy, Πέτρου Γαρδικλή, καθώς και η εποικοδομητική συμμετοχή σε πάνελ του CEO & CO Founder, Αναστάσιου Σπανίδη.

Η ομιλία με τίτλο "Create audience that want to buy more from you" απέσπασε το ενδιαφέρον του κοινού, συγκεντρώνοντας θετικά σχόλια, ενώ αποτέλεσε και σημείο αναφοράς για αρκετούς από τους υπόλοιπους ομιλητές.

Η συμμετοχή του Αναστάσιου Σπανίδη σε συζήτηση με θέμα τα υπέρ και τα κατά της μετάβασης των beauty brands στο e-commerce συγκέντρωσε πολλές ερωτήσεις, στις οποίες ο CEO της Generation Y απάντησε δίνοντας τροφή για περαιτέρω συζήτηση.

Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!