Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

A-pharmacy.gr: Ολοκαίνουργιο online φαρμακείο από τη Generation Y

δημοσιεύθηκε στις 02/06/2017

Με χρόνια εμπειρίας στο ηλεκτρονικό επιχειρείν και ειδικότερα στον σχεδιασμό, υλοποίηση και προώθηση πολλών γνωστών και επιτυχημένων online φαρμακείων, η Generation Y – International e-Business Experts με χαρά παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο A-pharmacy.gr,  την ψηφιακή επέκταση του φαρμακείου των  Κ. Ανδρεάδη & Π. Αθανασίου.

Το φαρμακείο ξεκίνησε την πορεία του 33 χρόνια πριν στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης το 1983 με στόχο να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των καταναλωτών με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ομορφιάς κι υγείας και άριστη εξυπηρέτηση.

Βασισμένη σε αυτές ακριβώς τις αξίες, αλλά και στην δική της τεχνογνωσία επί σειρά πολλών ετών,  η Generation Y έφερε εις πέρας τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του ηλεκτρονικού καταστήματος A-pharmacy.gr. Ο σχεδιασμός του στοχεύει στην αρτιότερη προβολή των ποικίλων προϊόντων καθώς και στην άμεση ενημέρωση των προσφορών στους πελάτες, μέσω εργαλείων. Με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων που δίνει η υπερσύγχρονη πλατφόρμα Generation NEXT πάνω στην οποία στήθηκε το ηλεκτρονικό φαρμακείο, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει όποιο προϊόν επιθυμεί μέσα σε ελάχιστα clicks, αφού του παρέχεται δυνατότητα επιλογής προϊόντος με βάση τη μάρκα, τα χαρακτηριστικά ή τη χρησιμότητά του.

Τέτοιου είδους καινοτομίες, σε συνδυασμό με την απόλυτη responsive εμφάνιση του προσαρμόζεται αυτόματα στις διαστάσεις κάθε συσκευής είτε από το desktop, είτε από το κινητό τηλέφωνο (responsive design), οδηγεί σε μια «έξυπνη» πλοήγηση, καθώς ο χρήστης έχει την εξατομικευμένη και την όσο το δυνατόν προσωποποιημένη online εμπειρία χρειάζεται.

Για άλλη μια φορά η Generation Y - International e-Business Experts ανταποκρίθηκε απόλυτα στο όραμα του πελάτη-συνεργάτη, παραδίδοντας ένα καινοτόμο e-pharmacy με υψηλή εμπορική αξία.

Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!