Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

Νέα διεθνής συνεργασία της Generation Y με το ΖΚΜ University Αλβανίας

δημοσιεύθηκε στις 26/06/2017

Η Generation Y – International e-Business Experts με μεγάλη χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία της με ένα από τα ιστορικότερα πανεπιστήμια της Αλβανίας, το Catholic University “Our Lady of Good Counsel”.

Με ηγετική θέση στο χώρο του digital business στην ελληνική και διεθνή αγορά, η Generation Y αναλαμβάνει τη συνολική digital marketing στρατηγική του Πανεπιστήμιου, το οποίο αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους και εγκυρότερους εκπαιδευτικούς οργανισμούς στην γειτονική χώρα.

Στόχος του έργου είναι η υλοποίηση μια σειράς marketing ενεργειών που θα συμβάλλουν στην ανάδειξη του brand και των ανταγωνιστικών του πλεονεκτημάτων, καθιστώντας το Πανεπιστήμιο ανάμεσα στις πρώτες επιλογές των Αλβανών σπουδαστών. Στο ευρύτερο πλαίσιο αυτής της εξάμηνης marketing στρατηγικής που θα σχεδιάσει και θα υλοποιήσει πλήρως το τμήμα Branding Marketing της Generation Y θα αξιοποιηθούν όλα τα διαθέσιμα ψηφιακά κανάλια και εργαλεία με σκοπό την ισχυροποίηση της ταυτότητας του Πανεπιστημίου.

Κανάλια κοινωνικής δικτύωσης (facebook, twitter, youtube, Instagram) καθώς και παραγωγή βίντεο με συγκεκριμένο storytelling, αλλά και άλλα activations είναι μερικοί από τους βασικούς πυλώνες της στρατηγικής που θα εφαρμοστεί από την Generation Y – International e-Business Experts.

Στόχος της συνεργασίας του ZKM University με τη Generation Y είναι να αποτελέσει εφαλτήριο για την επιτυχημένη πορεία του εκπαιδευτικού οργανισμού σε επίπεδο brand awareness και lead generation.

Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!