Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

Cookshop.gr: Τo κορυφαίο e-shop για είδη κουζίνας είναι live με την υπογραφή της Generation Y

δημοσιεύθηκε στις 28/06/2017

Ακόμα ένα φιλόδοξο έργο έφερε σε πέρας η Generation Y – International e-Business Experts, αυτή τη φορά για το Νο1 brand στα είδη κουζίνας, την Cookshop, μια εταιρεία του Ομίλου Επιχειρήσεων Αφοί Σαραφίδη.

To ολοκαίνουργιο e-shop της εταιρείας αποτελεί επιστέγασμα μιας αλυσίδας εξειδικευμένων στα είδη κουζίνας φυσικών καταστημάτων λιανικής του brand, το οποίο πλέον διαθέτει μια ολοκληρωμένη custom online παρουσία.

Η ομάδα της Generation Y ανέλαβε το σχεδιασμό και την υλοποίηση του νέου B2C – ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας, μέσα από μια σειρά ενεργειών που έχουν ως στόχο τη γενικότερη ευχάριστη εμπειρία του χρήστη στο νέο digital περιβάλλον του Cookshop.

Η αξιοποίηση της βραβευμένης πλατφόρμας Generation Next έδωσε τη δυνατότητα για έναν απόλυτα customized σχεδιασμό του site με ιδιαίτερο design και μια σειρά εργαλείων και αυτοματισμών που ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες του πελάτη. Τα δυναμικά φίλτρα ανά προϊόν, εύρος τιμής ή ανά brand και οι αυτόνομες landing pages διευκολύνουν απίστευτα την πλοήγηση και την επιλογή του επισκέπτη ανάμεσα στα προσφερόμενα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Παρέχονται, μεταξύ άλλων, μια εύχρηστη εφαρμογή με καθημερινά tips και μυστικά μαγειρικής, αλλά και ενσωματωμένο blog που παρέχει εξειδικευμένα κείμενα και συνταγές, στοιχεία τα οποία αποτελούν μία καινοτομία που σε συνδυασμό με την απόλυτη responsive εμφάνισή του site, οδηγεί σε μια μοναδική εμπειρία για τον χρήστη. Παράλληλα το Cookshop κατέχει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με υψηλή εμπορική αξία που έχει τη δυνατότητα να διευρύνει περαιτέρω την πελατειακή του βάση, αξιοποιώντας πλέον και το ψηφιακό κανάλι.

Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!