Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

Η Generation Y χορηγός της μεγάλης μουσικής συνάντησης του Μάριου Φραγκούλη και της Angela Gheorghiu στο Ηρώδειο

δημοσιεύθηκε στις 04/09/2017

Ο διάσημος Έλληνας τενόρος, Μάριος Φραγκούλης υποδέχεται το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου τη μεγαλύτερη ντίβα του κλασικού ρεπερτορίου, την υψίφωνο Angela Gheorghiu σε μια μοναδική μουσική βραδιά που θα διεξαχθεί στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού με την υποστήριξη της Generation Y – International e-Business Experts.

Οι δυο τους θα ταξιδέψουν το κοινό σε έναν κόσμο μαγικό, φτιαγμένο από αγαπημένες άριες και ξακουστά ντουέτα, χαρίζοντάς του μία μοναδική μουσική εμπειρία με τον τίτλο «My world…».

Η Generation Y, έχοντας στο ενεργητικό της εκατοντάδες έργα που χαρακτηρίζονται από υψηλή αισθητική, συνδράμει και υποστηρίζει αυτό το μοναδικό μουσικό γεγονός μέσω αυτής της χορηγίας της.

Η ομάδα της Generation Y ανέλαβε εξ ολοκλήρου το concept, το σχεδιασμό και τη δημιουργία του προωθητικού mini site της συναυλίας, το http://myworldconcert.gr/.

Επίσης στο πλαίσιο της συνεργασίας της εταιρίας με τον κύριο Μάριο Φραγκούλη και την ομάδα του, η Generation  Y ανέλαβε την εκπόνηση ολόκληρου του σχετικού marketing plan με στόχο την αρτιότερη, αποδοτικότερη και επιτυχημένη προώθηση του concert.

Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!