Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

Η συνέντευξη του Αναστάσιου Σπανίδη για το digital transformation στο Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης

δημοσιεύθηκε στις 09/11/2017

Μια συνέντευξη για τον ψηφιακό μετασχηματισμό που αποτελεί πραγματικό εργαλείο για τις ελληνικές επιχειρήσεις, έδωσε ο Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Generation Y, Αναστάσιος Σπανίδης μιλώντας στην κάμερα του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Σε μια εποχή που ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν το δρόμο του ψηφιακού μετασχηματισμού και να επεκτείνουν τις εμπορικές τους δραστηριότητες σε Ελλάδα και εξωτερικό αξιοποιώντας τα ψηφιακά εργαλεία που αυτός προσφέρει, ο Αναστάσιος Σπανίδης με περισσότερα από 17 χρόνια εξιδείκευσης στον χώρο του digital transformation και με πολυετή εμπειρία στο επιχειρείν, δίνει τις δικές του απαντήσεις.

Όπως εξηγεί στη συνέντευξή του ο Αναστάσιος Σπανίδης οι ελληνικές εταιρείες πρέπει να αποδεχθούν τις προκλήσεις της ψηφιακής εποχής και ταυτόχρονα να βάλουν ένα φρένο στο «brain drain» προσφέροντας το κατάλληλο εργασιακό περιβάλλον για Έλληνες που έχουν αποκτήσει τη διεθνή εμπειρία και θέλουν να την αξιοποιήσουν και να την αναπτύξουν επιστρέφοντας πίσω στη χώρα τους.

Μιλώντας για την δυναμική δραστηριοποίηση της Generation Y στον συγκεκριμένο χώρο τα τελευταία 17 χρόνια και έχοντας να επιδείξει ένα διευρυμένο πελατολόγιο εγχώριου και διεθνούς κύρους, ο Αναστάσιος Σπανίδης υποστήριξε ότι ο ψηφιακός μετασχηματισμός αποτελεί πλέον προϋπόθεση επιτυχίας και εξωστρέφειας για όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις.

Δείτε την συνέντευξη στο Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και ακούστε όλα όσα υποστήριξε ο CEO της Generation Y εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=V9CyL5Ek_j0

Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!