Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

Χορηγός με εντυπωσιακή παρουσία στο e-Commerce Expo η Generation Y

δημοσιεύθηκε στις 27/11/2017

Μία απολύτως επιτυχημένη παρουσία και χορηγία είχε η Generation Y στο φετινό e-Commerce Expo, τη μεγαλύτερη έκθεση υπηρεσιών και προϊόντων που χρειάζεται μια επιχείρηση για να έχει πετυχημένη παρουσία στην νέα οικονομία του διαδικτύου και η οποία αποτελεί ετήσιο ραντεβού των κορυφαίων στελεχών της ψηφιακής αγοράς.

Tο φετινό e-Commerce Expo, έχοντας από χρόνια εξελιχθεί σε θεσμό, άνοιξε τις πύλες του στις 25 και 26 Νοεμβρίου 2017, στον εκθεσιακό χώρο του Ζαππείου, αναζητώντας τους νέους δρόμους για το ένα επιτυχημένο ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ελλάδα.

Η Generation Y – International e-Business Experts με ένα πλήθος συνεργατών υποδέχθηκε στο περίπτερό της στον χώρο της έκθεσης, εκπροσώπους της ψηφιακής και όχι μόνο αγοράς, του ηλεκτρονικού εμπορίου και της Πληροφορικής, συνομίλησε μαζί τους, τους ενημέρωσε για θέματα e-commerce και digital transformation και τους παρουσίασε τις υπηρεσίες της.

Βασικός πυλώνας της επιτυχημένης παρουσίας της Generation Y στο φετινό e-Commerce Expo ήταν η ομιλία της Διευθύντριας Παραγωγής της εταιρίας στο παράλληλο συνέδριο που διενεργήθηκε κατά τη διάρκεια των εργασιών της έκθεσης. Η ομιλία συγκέντρωσε την προσοχή των καταξιωμένων στον κλάδο τους, συνέδρων που βρίσκονταν στο χώρο και απέσπασε θερμές κριτικές. Το θέμα που ανέλυσε η κυρία Εύη Μπουκώρου, «How To Be A Market Leader On e-Commerce», παρουσίασε ολοκληρωμένες απόψεις και εξειδικευμένες πρακτικές συμβουλές για μια επιτυχημένη ηλεκτρονική επιχειρηματική δραστηριότητα.

Η παρουσία ολόκληρης της ομάδας της Generation Y, όσο και η ομιλία της κυρίας Μπουκώρου κρίθηκαν από τις πιο επιτυχημένες της διοργάνωσης και απέσπασαν πλήθος θετικών σχολίων.

Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!