Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

Το νέο corporate site της ISOPLUS A.E. από τη Generation Y αποτελεί το απόλυτο εργαλείο για κάθε επαγγελματία Υγείας

δημοσιεύθηκε στις 14/05/2018

Στην ομάδα της Generation Y ανέθεσε το σχεδιασμό και την υλοποίηση του νέου εταιρικού της προφίλ μία από τις ηγετικές εταιρίες στον κλάδο των συμπληρωμάτων διατροφής στην ελληνική αγορά, η ISOPLUS A.E.

Η ISOPLUS A.E. διαθέτοντας:

  • 5.000 συνεργαζόμενα φαρμακεία και καταστήματα υγιεινής διατροφής σε όλη την Ελλάδα
  • συνεργασία με 6 από τους κορυφαίους οίκους συμπληρωμάτων διατροφής παγκοσμίως (Solgar, Nature’s Bounty, Mustela κ.α)
  • 30 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά
  • περισσότερα από 95 εξειδικευμένα στελέχη να απαρτίζουν την ομάδα της,

απέκτησε, χάρη στη συνεργασία με τη GY, ένα corporate site που όχι μόνο ενισχύει το brand και product awareness της, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί και ένα χρήσιμο εργαλείο πληροφόρησης για το κοινό και τους επαγγελματίες Υγείας για θέματα ευ ζην και συμπληρωμάτων διατροφής.

Το www.isoplus.gr με έξυπνη κατηγοριοποίηση και μοντέρνο design παρέχει ενημέρωση για την εταιρία, την ιστορία, το όραμα και τη φιλοσοφία της και παράλληλα παρουσιάζει τα διαθέσιμα προϊόντα της, στρατηγικά ταξινομημένα ανά κατηγορία, ανάγκη και brand επιτρέποντας άνετη και στοχευμένη πλοήγηση για το χρήστη και αποδοτικό engagement του κοινού με την εταιρία.

Στα καινοτόμα χαρακτηριστικά του νέου εταιρικού προφίλ της ISOPLUS A.E. ξεχωρίζει η δημιουργία ειδικών section αποκλειστικά για τους επαγγελματίες Υγείας.

Το νέο site της εταιρίας δίνει τη δυνατότητα για περαιτέρω εξειδικευμένη πληροφόρηση σε όλη την γκάμα των προϊόντων του για κάθε εγγεγραμμένο μέλος του. Η ειδικά διαμορφωμένη members area με το «Αλφαβητάρι» ουσιών, τα πρωτόκολλα υγείας και την ειδική φόρμα συμμετοχής και παρακολούθησης εκπαιδευτικών προγραμμάτων παρέχει αναλυτική περιγραφή προϊόντων, αλλά και ενημέρωση στους συνεργάτες του δικτύου για θέματα Υγείας, ευζωίας και well-being.

Επίσης , μέσω ειδικής φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος που έχει προβλεφθεί στο νέο ψηφιακό περιβάλλον δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής στο ISOPLUS EXCLUSIVE CLUB, το δίκτυο εξιδεικευμένων συνεργατών της ISOPLUS, μέσω του οποίου το κάθε μέλος απολαμβάνει μια σειρά ενεργειών με στόχο την ενίσχυση της επιτυχημένης και ενημερωμένης πώλησης των προϊόντων του.

Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!