Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

Multi-site feature by Generation NEXT

δημοσιεύθηκε στις 16/07/2018

To κλειδί για την άμεση και επιτυχημένη εξαγωγική δραστηριότητα της ηλεκτρονικής σας επιχείρησης.

Η αύξηση της κερδοφορίας μιας επιχείρησης, με φυσική ή/και ηλεκτρονική παρουσία, στηρίζεται σε δύο βασικούς πυλώνες: Την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αύξηση των εσόδων της και την μείωση των λειτουργικών της εξόδων.

Ιδίως όταν η επιχείρηση δραστηριοποιείται ήδη, ή επιθυμεί να ξεκινήσει δραστηριοποίηση στο εξωτερικό, η μείωση του λειτουργικού κόστους των operations και η διευκόλυνση των γενικότερων εμπορικών στρατηγικών, αποτελούν βασικές προτεραιότητες.

Αυτή την ανάγκη ασφαλούς, αποδοτικής και βιώσιμης εξαγωγικής δραστηριότητας ήρθε να εξυπηρετήσει η Generation Y, μέσω της βραβευμένης πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου, Generation NEXT. Αποτέλεσμα δημιουργίας και συνεχούς βελτιστοποίησης στη διάρκεια των 18 χρόνων εμπειρίας της εταιρίας, η πλατφόρμα προσφέρει πρωτοποριακές λειτουργικότητες, διευκολύνοντας τις εμπορικές στρατηγικές των επιχειρήσεων. Μέσω αυτής, μια επιχείρηση μπορεί πλέον μαζικά και ελεγχόμενα, από ένα μόνο διαχειριστικό περιβάλλον, να εξάγει όσα brands επιθυμεί, κεντρικοποιημένα και με χαμηλά λειτουργικά κόστη. Έτσι, προσφέρεται η δυνατότητα ανοίγματος e-shop σε χώρες του εξωτερικού άμεσα, χωρίς χρεώσεις με ένα μόνο click!

Η λειτουργικότητα multi-site feature, αποτελώντας σημείο αιχμής και μία από τις βασικές δυνατότητες που προσφέρει η πλατφόρμα, διευκολύνει τη διαχείριση πολλαπλών ηλεκτρονικών καταστημάτων/domains από το ίδιο διαχειριστικό περιβάλλον. Απευθύνεται σε μια ευρεία γκάμα αναγκών διαχείρισης, είτε πρόκειται για μια επιχείρηση που διαθέτει πολλαπλά sites και πολλαπλά domains [π.χ. mysite.gr (B2C), b2b.mysite.gr (B2B), corporate.mysite.gr (Corporate), mysite.co.uk (B2C για το Ην. Βασίλειο συγκεκριμένα], είτε για μια επιχείρηση που διαθέτει ένα domain (πχ. mysite.gr) αλλά πολλαπλά sites (π.χ. http://mysite.gr/grc/el και http://mysite.gr/gbp/en).

Χάρη στο multi-site feature:

 • Κάθε site μπορεί να έχει τα δικά του settings (όνομα, γλώσσες, νομίσματα, emails, δικαιώματα χρηστών back-office, logo, checkout πολιτικές, πολιτικές εμφάνισης προϊόντων και αποθεμάτων).
 • Το ποιο site θα διαχειρίζεται ο operator κάθε στιγμή αλλάζει με το πάτημα ενός κουμπιού, επιλέγοντας μέσα από ένα drop-down μενού.
 • Τα προϊόντα και οι κατηγορίες είναι κοινές οντότητες στο σύστημα, αλλά βάζοντας τιμή σε κάθε προϊόν καθορίζονται τα sites στα οποία αυτό το προϊόν θα φαίνεται.
 • Στις περιπτώσεις των corporate sites, όλο το περιεχόμενό τους (άρθρα, κατηγορίες, στατικές σελίδες, δυναμικές φόρμες κ.α.) αν και διαθέτει κεντρικοποιημένη διαχείριση, παραμένει διαφορετικό ανάλογα με το κάθε site.
 • Το data entry των προϊόντων (κωδικοί, παραλλαγές, φωτογραφίες κλπ.) γίνεται μόνο μια φορά, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα στον διαχειριστή.

Τα εμπορικά πλεονεκτήματα που προσφέρει σε μια επιχείρηση το συγκεκριμένο εργαλείο της Generation NEXT, αφορούν τόσο στην αύξηση κερδοφορίας στην εγχώρια ηλεκτρονική αγορά, όσο και στην εξάπλωση στο εξωτερικό.

Ο επιχειρηματίας που θέλει να δοκιμάσει την παγκόσμια αγορά και να έχει εξαγωγική δραστηριότητα, μπορεί να λάβει μία ολοκληρωμένη εικόνα και να παρέχει μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων, ενισχύοντας την εταιρική του ταυτότητα σφαιρικά (με corporate site σε χώρα του εξωτερικού, με ηλεκτρονικό κατάστημα λιανικής, ακόμα και με Β2Β πλατφόρμα), πολλαπλασιάζοντας έτσι την αξία κτήσης του domain του. Χάρη στο multi-site feature, η επιχείρηση μπορεί να διαμορφώνει τιμολογιακή πολιτική, πολιτική marketing και γενικότερες εμπορικές στρατηγικές για όσα site διαθέτει στο εξωτερικό (ακόμα και σε διαφορετικές χώρες μεταξύ τους).

Έτσι, με τους αυτοματισμούς και τις καινοτομίες που παρέχει η Generation Y, μια δυναμική εξαγωγική δραστηριότητα καθίσταται απολύτως εφικτή για κάθε επιχείρηση που την επιθυμεί.

Επιστροφή στη λίστα νέων

 • Cert_eett
 • Cert_ruby
 • Cert_rails
 • Partnerbadge-horizontal
 • Greca
 • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!