Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

SenTraGor™: Launch για το νέο εργαστηριακό προϊόν της Arriani Pharmaceuticals Α.Ε. μέσω online καταστήματος powered by Generation Y

δημοσιεύθηκε στις 23/07/2018

Στη διάθεση του πιστοποιημένου εργαστηριακού προϊόντος SenTraGor™ προχώρησε η Arriani Pharmaceuticals Α.Ε. μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος που σχεδίασε και υλοποίησε η Generation Y – International eBusiness Experts στο πλαίσιο της γενικότερης συνεργασίας της με την κορυφαία ελληνική φαρμακευτική εταιρία.

Το προϊόν SenTraGor™ διατείθεται αποκλειστικά για εργαστηριακή χρήση και αποτελεί ένα πρωτοπορειακό σκεύασμα που συμβάλλει στις μελέτες για τη δημιουργία προϊόντων αντιγήρανσης. Πρόκειται για ένα πιστοποιημένο χημικό παράγωγο που χρησιμεύει στην ευκολότερη ανίχνευση των κυττάρων γήρανσης σε οποιοδήποτε βιολογικό υλικό.

Η Arriani Pharmaceuticals μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.sentragortechnology.com απευθύνεται στην παγκόσμια επιστημονική κοινότητα, σε εξειδεικευμένα εργαστήρια κυτταρολογίας και ερευνητικά κέντρα για να λάβουν μια πλήρη ενημέρωση για το SenTraGor™ και να προμηθευούν το σκεύασμα διαλέγοντας ανάμεσα στις τρεις διαφορετικές συσκευασίες που διατείθεται (80mg, 40mg, 20mg).

Η Generation Y σχεδίασε και κατασκεύασε το ηλεκτρονικό κατάστημα αξιοποιώντας την πλούσια εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτει από την πολυετή συνεργασία με κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρίες, επιστήμονες και εκπροσώπους της φαρμακευτικής βιομηχανίας σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Το www.sentragortechnology.com οικοδομήθηκε στην τελευταία έκδοση της βραβευμένης πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου Generation NEXT και διαθέτει ένα πλήθος εμπορικών και τεχνολογικών εργαλείων με κυριότερο στόχο την ανάγκη της Arriani Pharmaceuticals Α.Ε. να διαθέσει το συγκεκριμένο προϊόν σε μεγάλα ερευνητικά εργαστήρια του εξωτερικού.

Το online κατάστημα δημιουργήθηκε έτσι ώστε πέρα από ένα αποδοτικό εμπορικό εργαλείο για την προώθηση του SenTraGor™, να αποτελέσει και πλατφόρμα διαμοιρασμού γνώσης και δικτύωσης μεταξύ ερευνητών, κυτταρολόγων και εξειδικευμένων βιολόγων της  παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας.

Το ειδικό section με ενημερωτικό υλικό, άρθρα και γνώμες τόσο για το ίδιο το σκεύασμα, όσο και για σημαντικά θέματα που απασχολούν τον κλάδο, αλλά και η ενότητα “Ask the Experts” εκπληρώνουν τη συγκεκριμένη στοχοθέτηση της φαρμακευτικής εταιρίας.

Επιπλέον η πλατφόρμα “Share Your Case” επιτρέπει στους επιστ΄μονες να δικτυώνονται, να ανταλλάσουν γνώμες και να επιδεικύουν αποτελέσματα από τη χρήση του SenTraGor™ σε εργαστηριακές δοκιμές, έτσι ώστε η γνώση για την καταπολέμηση της γήρανσης να διαμοιράζεται.

Η Generation Y είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για την εκπόνηση του συγκεκριμένου έργου που αποτελεί ένα μόνο τμήμα της ευρύτερης συνεργασίας με την Arriani Pharmaceuticals Α.Ε.

Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!