Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

Η Generation Y e-Business Provider των Εvents του Economist!

δημοσιεύθηκε στις 24/09/2018

Διατηρώντας ρόλο πρωταγωνιστή στις εξελίξεις που καθορίζουν τη διεθνή επιχειρηματική πραγματικότητα, η Generation Y – International eBusiness Experts είναι o e-Business Provider του The Economist Events of Greece, Cyprus, Malta & southeast Europe!

Σε μια στρατηγική συνεργασία, o Economist Events εμπιστεύτηκε την Generation Y ως contributor μιας σειράς από κορυφαία events που θα λάβουν χώρα σε Αθήνα, Κύπρο, Μάλτα και νοτιοανατολική Ευρώπη μέσα στους επόμενους 12 μήνες, κάνοντας εκκίνηση από το “THE ARTIFICIALLY INTELLIGENT HEALTHCARE SECTOR”, το οποίο πραγματοποιείται αυτή τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου στο Ξενοδοχείο Grand Hyatt της Αθήνας. Ο Economist Events λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος μιας λίστας ομιλητών με παγκόσμια εμβέλεια, που έρχονται κοντά για να θέσουν ερωτήματα και απαντήσεις πάνω στους τρόπους με τους οποίους οι τεχνολογικές εξελίξεις επηρεάζουν τον κλάδο της Υγείας. Κοινή παραδοχή των ομιλητών είναι ότι μέσα από τις πρωτοποριακές λύσεις και τεχνικές ανάπτυξης που προσφέρουν η τεχνητή νοημοσύνη (AI), η ρομποτική και η ανάλυση δεδομένων, οι τομείς της πρόληψης, της διάγνωσης, της θεραπείας και της μακροπρόθεσμης περίθαλψης υφίστανται ριζική βελτίωση, με δείγματα και προοπτικές αλματώδους εξέλιξης.

Εκπρόσωποι της Generation Y, η οποία διακρίνεται για το διευρυμένο πελατολόγιο και εμπειρία στον κλάδο της Υγείας, θα δώσουν το παρών, συμμετέχοντας στον παγκόσμιο διάλογο γύρω από τις εξελίξεις που διαμορφώνουν το ψηφιακό μέλλον στο συγκεκριμένο κλάδο.

Αναλυτικά πληροφορίες για το συνέδριο και εδώ: https://events.economist.com/events-conferences/emea/the-artificially-intelligent-healthcare-sector/

Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!