Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

Μια ομιλία με εξαιρετικό ενδιαφέρον από τον κ. Αναστάσιο Σπανίδη, CEO της Generation Y σε εκδήλωση του Rotary Club Γλυφάδας

δημοσιεύθηκε στις 24/02/2012

Τη νέα εποχή της επιχειρηματικότητας και τον αναβαθμισμένο ρόλο που καλείται να παίξει πλέον το Internet στην ανάπτυξη και επέκταση των επιχειρήσεων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό τόνισε ο κ. Αναστάσιος Σπανίδης, CEO της Generation Y σε ομιλία του σε εκδήλωση του Rotary Club Γλυφάδας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012 στο ξενοδοχείο Metropolitan.

Στην ομιλία του ο κ. Σπανίδης επεσήμανε τον καθοριστικό ρόλο της ολοκληρωμένης παρουσίας των επιχειρήσεων στο Internet ως μέσο επίτευξης των στόχων τους, χαράσσοντας και ακολουθώντας μια στρατηγική σε απόλυτη ευθυγράμμιση με το επιχειρηματικό πλάνο και το πλάνο marketing της επιχείρησης.

Από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία της ομιλίας ήταν οι τρόποι ηλεκτρονικής παρουσίας των επιχειρήσεων στο Internet είτε μέσω μιας εταιρικής ιστοσελίδας με στόχο την ενημέρωση και την πληροφόρηση του κοινού είτε μέσω των Portals με πιο δυναμικό και πολυσυλλεκτικό χαρακτήρα.

Επίσης, ένα από τα θέματα που μονοπώλησαν τη συζήτηση ήταν και οι δυνατότητες που προσφέρουν στις επιχειρήσεις τα Social Media και η νέα μορφή εταιρικής επικοινωνίας που διαμορφώνεται μέσα από αυτά.

Στο τέλος της βραδιάς, ο κ. Σπανίδης βραβεύτηκε από το Rotary Club ως επίτιμος ομιλητής.

Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!