Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

Η Generation Y εκθέτης στη Web World Expo 2014

δημοσιεύθηκε στις 09/10/2014

Η Web World Expo είναι η μοναδική εκδήλωση στην Ελλάδα για το Internet που σκοπεύει στην επικοινωνία μεταξύ των εταιρειών που παρέχουν υπηρεσίες για το διαδίκτυο & εφαρμογές και των επιχειρήσεων που βλέπουν πια την παρουσία τους στο διαδίκτυο ως απαραίτητη για την εξωστρέφεια και ανάπτυξη τους.

Η Web World Expo διοργανώνεται για 4η φορά και δίνει την ευκαιρία για απ’ ευθείας επαφή των ενδιαφερομένων με τις επιχειρήσεις που είναι κορυφαίες στον κλάδο της κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων καθώς και της διαφήμισης στο διαδίκτυο.
Η ομάδα της Generation Y θα είναι εκεί και με μεγάλη χαρά σας καλεί να επισκεφτείτε το περίπτερό της (αρ. 11) και να συζητήσετε από κοντά για τις ανάγκες σας και τις τάσεις της αγοράς.
Η Web World Expo θα διεξαχθεί στο κέντρο της Αθήνας στο Ζάππειο Μέγαρο στις 11 & 12 Οκτωβρίου 2014, 11:00 π.μ. - 20:00 μ.μ. Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν.
Η έκθεση απευθύνεται σε επαγγελματίες (για την είσοδο χρειάζεται επαγγελματική κάρτα).
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.webworldexpo.gr ή επικοινωνήστε με το 210 924 5577.

Η Web World Expo διοργανώνεται για 4η φορά και δίνει την ευκαιρία για απευθείας επαφή των ενδιαφερομένων με τις επιχειρήσεις που είναι κορυφαίες στον κλάδο της κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων καθώς και της διαφήμισης στο διαδίκτυο.

Η ομάδα της Generation Y θα είναι εκεί και με μεγάλη χαρά σας καλούμε να επισκεφτείτε το περίπτερό μας (αρ. 11) και να συζητήσουμε από κοντά για τις ανάγκες σας και τις τάσεις της αγοράς.

Η Web World Expo θα διεξαχθεί στο Ζάππειο Μέγαρο στις 11 & 12 Οκτωβρίου 2014, 11:00 π.μ. - 20:00 μ.μ. Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν, με προσκλήσεις.
Η έκθεση απευθύνεται σε επαγγελματίες (για την είσοδο χρειάζεται επαγγελματική κάρτα).
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.webworldexpo.gr.

 

 

 

Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!