Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

GY DEALS for YOU!

δημοσιεύθηκε στις 26/11/2018

H επιτυχημένη συνεργασία του Pharmacy 295 με το COSMOTE DEALS for YOU, από την Generation Y.

Κατέχοντας πρωταγωνιστική θέση στις εξελίξεις που καθορίζουν τη σύγχρονη επιχειρηματική πραγματικότητα, η Generation Y - International eBusiness Experts σχεδίασε και υλοποίησε το integration του δημοφιλούς προγράμματος COSMOTE DEALS for YOU για λογαριασμό του δημοφιλέστερου ηλεκτρονικού φαρμακείου Pharmacy 295.

Το COSMOTE DEALS for YOU, ένα πρόγραμμα που προσφέρει μοναδικά προνόμια στους συνδρομητές της COSMOTE, παρέχοντας ειδικά κουπόνια για τις αγορές τους από συγκεκριμένα online και φυσικά καταστήματα, αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς παροχές της γνωστής εταιρίας Τηλεπικοινωνίας. Με όπλο το expertise του ανθρώπινου δυναμικού της, η Generation Υ δημιούργησε εύκολα και αποδοτικά μία διασύνδεση με το API της Cosmote, που εξασφαλίζει μέχρι και 12€ έκπτωση στους αγοραστές του Pharmacy 295 μέσα από τρία απλά βήματα και την παροχή μοναδικού κωδικού.

Στόχος της συγκεκριμένης ενέργειας ήταν η ενδυνάμωση του brand του Pharmacy295, μέσα από την ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού του, αλλά και με μια εταιρία μεγάλης εμβέλειας και κύρους.

Για μία ακόμα φορά, η Generation Y - International eBusiness Experts υλοποίησε με απόλυτη επιτυχία το όραμα του συνεργάτη της, παρέχοντας custom λύσεις που συνέβαλαν ουσιαστικά στην άψογη εκτέλεση του εγχειρήματος.

Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!