Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

“Λίστα Γέννησης - Βάφτισης”: Νέο καινοτόμο εργαλείο για τη Lapin από την Generation Y!

δημοσιεύθηκε στις 29/11/2018

Έπειτα από τέσσερα χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας της Generation YInternational eBusiness Experts με τη Lapin House, -το κορυφαίο όνομα στον χώρο της βρεφικής και παιδικής ένδυσης-, οι 2 εταιρείες προχώρησαν στον εμπλουτισμό του ήδη πετυχημένου ηλεκτρονικού καταστήματος lapinkids.com, με μία σειρά καινούριων προσωποποιημένων εργαλείων, στο πλαίσιο της αναβάθμισης και βελτίωσης των υπηρεσιών του προς το καταναλωτικό κοινό.

 

Θέτοντας ως κύριο στόχο της να διευκολύνει τους πελάτες της Lapin House και να αυξήσει την κερδοφορία της, η καταρτισμένη ομάδα της Generation Y δημιούργησε το καινοτόμο εργαλείο “Λίστα Γέννησης - Βάφτισης”, το οποίο πρόκειται ουσιαστικά για τη μεταφορά του concept της γνωστής σε όλους λίστας γάμου, σε ψηφιακό περιβάλλον.

 

Πιο συγκεκριμένα, ο χρήστης του ηλεκτρονικού καταστήματος www.lapinkids.com, δημιουργώντας έναν λογαριασμό και κάνοντας login, έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει μια λίστα γέννησης ή βάπτισης, η οποία να εμπεριέχει τα δώρα που επιθυμεί να αγοράσει από το ηλεκτρονικό κατάστημα.

 

Τη λίστα αυτή ο χρήστης μπορεί να την κοινοποιήσει σε όσους επιθυμεί, προκειμένου να την χρησιμοποιήσουν και είναι επεξεργάσιμη από όλους, καθώς αυτόματα αφαιρούνται τα προϊόντα που επιλέγονται από τον εκάστοτε κάτοχο της λίστας και παραμένουν σ’ αυτή μόνο τα διαθέσιμα προς προσθήκη και αγορά.

 

Ο σχεδιασμός αυτός παρέχει τη δυνατότητα στον χρήστη να επιλέγει σε πολύ λίγο χρόνο το προϊόν που θέλει και να έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί ανάμεσα σε πολλές προεπιλεγμένες λίστες που του έχουν κοινοποιηθεί.

 

Με την  εν λόγω λειτουργικότητα, η Generation Y εξασφάλισε για τη Lapin House μια μοναδική καινοτομία, η οποία συμβάλλει στην ανάπτυξη τόσο του πελατολογίου της, όσο και στην κατακόρυφη βελτίωση του customer experience, ανοίγοντας τον δρόμο για την αύξηση της κερδοφορίας της.

 

Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!