Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

Mobile Applications

Η Generation Y International Interactive Agency αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την κατασκευή καινοτόμων tailor made mobile εφαρμογών για smartphones και tablets, τόσο για λειτουργικό σύστημα Android όσο και IOS. Ήδη από το 2014 οι χρήστες mobile εφαρμογών έχουν ξεπεράσει αυτούς των desktop, γεγονός που αποδεικνύει ότι κάθε εταιρεία που δεν διαθέτει mobile παρουσία, χάνει ένα σημαντικό μέρος δυνητικών πελατών.

Η ομάδα της Generation Y εξετάζει ξεχωριστά κάθε project,  χρησιμοποιώντας native κώδικα από την αρχή ως το τέλος για κάθε mobile app. Σε όλα μας τα έργα ακολουθούμε τα πλέον σύγχρονα guidelines, χωρίς όμως να περιοριζόμαστε σε αυτά, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση και σε άλλους τομείς όπως την καλύτερη διαχείριση της μνήμης του κινητού και το battery management, ώστε να προσφέρεται στο χρήστη η βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης. Σε αυτό συμβάλει και η UX/UI μελέτη που πραγματοποιούμε πριν την υλοποίηση κάθε νέας mobile εφαρμογής, ώστε η εφαρμογή να είναι εύχρηστη και χρήσιμη για τους χρήστες mobile συσκευών με touch screens.

Εκτός από την κατασκευή των mobile apps η Generation Y αναλαμβάνει και μια σειρά από περαιτέρω ενέργειες mobile marketing για την προώθηση της εφαρμογής και της εταιρείας γενικότερα, όπως στοχευμένα push notifications και αρκετά custom tools που υλοποιούνται ανά περίπτωση.

Επικοινωνήστε μαζί μας να συζητήσουμε για το δικό σας project!

 

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!