Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

Έρευνα Αγοράς

 

H Generation Y – International eBusiness Experts διεξάγει πρωτογενή και δευτερογενή έρευνα. Η έρευνα αγοράς είναι το πρώτο βήμα για οποιαδήποτε επιτυχημένη, επιχειρηματική απόφαση και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Generation Y έχει δώσει τόσο μεγάλη έμφαση στο δικό της τμήμα Έρευνας Αγοράς.
Η έμπειρη ομάδα μας σχεδιάζει και υλοποιεί άρτια projects τόσο ποιοτικής, όσο και ποσοτικής έρευνας. Πρώτα ακούμε και αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες και τους στόχους που έχουν θέσει οι συνεργάτες μας και ύστερα προτείνουμε έναν εξατομικευμένο, βέλτιστο συνδυασμό μεθοδολογιών.
Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε κάθε στάδιο του εκάστοτε project από το να βρούμε τους σωστούς συμμετέχοντες, μέχρι την ανάλυση όλων των δεδομένων. Στο τέλος της διαδικασίας αυτής έχουμε συγκεντρώσει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες, ώστε να μπορούμε να παρέχουμε ξεκάθαρες κατευθύνσεις και συγκεκριμένες προτάσεις.
Με αυτόν τον τρόπο, οι συνεργάτες μας μπορούν να λάβουν σίγουρες αποφάσεις, οι οποίες βασίζονται σε πραγματικά, αξιόπιστα δεδομένα.

H Generation Y – International eBusiness Experts διεξάγει πρωτογενή και δευτερογενή έρευνα.

Η έρευνα αγοράς είναι το πρώτο βήμα για οποιαδήποτε επιτυχημένη, επιχειρηματική απόφαση και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Generation Y έχει δώσει τόσο μεγάλη έμφαση στο δικό της τμήμα Έρευνας Αγοράς.

Η έμπειρη ομάδα μας σχεδιάζει και υλοποιεί άρτια projects τόσο ποιοτικής, όσο και ποσοτικής έρευνας. Πρώτα ακούμε και αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες και τους στόχους που έχουν θέσει οι συνεργάτες μας και ύστερα προτείνουμε έναν εξατομικευμένο, βέλτιστο συνδυασμό μεθοδολογιών. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε κάθε στάδιο του εκάστοτε project από το να βρούμε τους σωστούς συμμετέχοντες, μέχρι την ανάλυση όλων των δεδομένων. Στο τέλος της διαδικασίας αυτής έχουμε συγκεντρώσει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες, ώστε να μπορούμε να παρέχουμε ξεκάθαρες κατευθύνσεις και συγκεκριμένες προτάσεις.

Με αυτόν τον τρόπο, οι συνεργάτες μας μπορούν να λάβουν σίγουρες αποφάσεις, οι οποίες βασίζονται σε πραγματικά, αξιόπιστα δεδομένα.

 

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!