Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο Καλοκαιρινός Διαγωνισμός της FREZYDERM από τη GENERATION Y

δημοσιεύθηκε στις 30/09/2015

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο μεγάλος καλοκαιρινός διαγωνισμός της FREZYDERM, του οποίου το concept, το σχεδιασμό, την υλοποίηση και το digital marketing ανέλαβε πλήρως η Generation Y International Interactive Agency.

Σε διάστημα λιγότερο των 40 ημερών που διήρκησε ο διαγωνισμός, η επισκεψιμότητα του mini site του διαγωνισμού, που κατασκεύασε αποκλειστικά για αυτό το σκοπό η Generation Y International Interactive Agency, έφτασε πολύ σύντομα σε υψηλά επίπεδα για website διαγωνισμού. Κατά το ίδιο διάστημα το viral video, του οποίου επίσης, την ιδέα, το σενάριο και τα γυρίσματα ανέλαβε η GENERATION Y International Interactive Agency, συγκέντρωσε πάνω από 42.000 προβολές, ενισχύοντας το virality της ενέργειας.

Το πιο εντυπωσιακό, ωστόσο, είναι πως σχεδόν 1 στους 3 επισκέπτες επισκεπτόταν directly το mini site του διαγωνισμού, πατώντας δηλαδή απευθείας το url http://contest.frezyderm.com στον browser, ώστε να λάβει μέρος είτε να προσκαλέσει νέους φίλους.

Το virality που επετεύχθη στο διαγωνισμό, ως συνέπεια του συνόλου των ενεργειών digital marketing που σχεδίασε και υλοποίησε η GENERATION Y International Interactive Agency, οδήγησε σε αρκετά υψηλά αποτελέσματα, υπερβαίνοντας τους στόχους που είχαν τεθεί εξαρχής, παρόλο που παρεμβλήθηκαν τα capital controls. Πιο συγκεκριμένα πέρα από τον αρκετά μεγάλο αριθμό captured e-mails, το κόστος για κάθε επιβεβαιωμένο e-mail – που ήταν και ο βασικός στόχος της καμπάνιας - ήταν λιγότερο από 0,15€!

Για όσους δεν πρόλαβαν να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό και δεν γνωρίζουν τον τρόπο λειτουργίας του, να θυμίσουμε πως το FREZYDERM Summer Contest καλούσε τους συμμετέχοντες να λάβουν μέρος εισάγοντας το e-mail τους στο εξειδικευμένο mini site. Έπειτα κάθε χρήστης αφού επιβεβαίωνε τη συμμετοχή του, μπορούσε να προσκαλέσει φίλους και όσοι περισσότεροι αποδέχονταν την πρόσκλησή του, τόσο περισσότερους πόντους συγκέντρωνε, με βάση ένα καινοτόμο σύστημα συστάσεων (affiliate system) που πριμοδοτούσε σταδιακά περισσότερο τους συμμετέχοντες, όσο αυξάνονταν οι επιβεβαιωμένοι φίλοι τους.

Από την πλευρά της η GENERATION Y International Interactive Agency ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες του διαγωνισμού και συγχαίρει τους 21 μεγάλους νικητές, που κατάφεραν προσκαλώντας αρκετούς φίλους να συγκεντρώσουν τους περισσότερους πόντους και εν τέλει να κερδίσουν τα πλούσια δώρα!

Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!