Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

Χορηγός στην Web World Expo 2016 η Generation Y

δημοσιεύθηκε στις 20/10/2016

 

Title main: Χορηγός στην Web World Expo 2016 η Generation Y
D: Για 3η συνεχή χρονιά η Generation Y - International eBusiness Experts είναι χορηγός στη Web World Expo, στη μοναδική Έκθεση που αφορά στο Internet Industry στη χώρα μας, που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο, 22 & 23 Οκτωβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο.
Η παρουσία της Generation Y στην Έκθεση ολοκληρώνεται από τον Πέτρο Γαρδικλή, Chief Marketing Officer της εταιρείας, ο οποίος θα μιλήσει το Σάββατο στο πλαίσιο του διήμερου παράλληλου συνεδρίου, για eCommerce Growth Hacking τεχνικές που θα απογειώσουν την κερδοφορία του eshop σας.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Αν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε κι εσείς το διήμερο συνέδριο της Web World Expo 2016, επικοινωνήστε μαζί μας στο pr@generation-y.gr για δωρεάν προσκλήσεις. *Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για 3η συνεχή χρονιά η Generation Y - International eBusiness Experts είναι χορηγός στη Web World Expo, στη μοναδική Έκθεση που αφορά στο Internet Industry στη χώρα μας, που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο, 22 & 23 Οκτωβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο. Η παρουσία της Generation Y στην Έκθεση ολοκληρώνεται από τον Πέτρο Γαρδικλή, Chief Marketing Officer της εταιρείας, ο οποίος θα μιλήσει το Σάββατο στο πλαίσιο του διήμερου παράλληλου συνεδρίου, για eCommerce Growth Hacking τεχνικές που θα απογειώσουν την κερδοφορία του eshop σας.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Αν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε κι εσείς το διήμερο συνέδριο της Web World Expo 2016, επικοινωνήστε μαζί μας στο pr@generation-y.gr για δωρεάν προσκλήσεις.

*Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Περισσότερα σχετικά με την έκθεση εδώ

Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!