Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

Metaixmio.gr: Νέο ηλεκτρονικό πρόσωπο για τις δημοφιλείς εκδόσεις με την υπογραφή της Generation Y

δημοσιεύθηκε στις 19/12/2017

Στη Generation Y - International e-Business Experts ανέθεσαν οι Εκδόσεις Μεταίχμιο την δημιουργία του ολοκαίνουργιου ψηφιακού προφίλ της εταιρίας, το οποίο αντιπροσωπεύει την ανανεωμένη online παρουσία των Εκδόσεων και ταυτόχρονα αποτελεί το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της.

Οι Εκδόσεις Μεταίχμιο με ιστορία μεγαλύτερη των 25 χρόνων, κατέχει μία από τις πρώτες θέσεις μεταξύ των εκδοτικών οίκων της ελληνικής αγοράς. Εκδίδει ένα ευρύ φάσμα βιβλίων και φιλοξενεί περισσότερους από 3000 τίτλους και πάνω από 750 ψηφιακά βιβλία (e-books), τα οποία διανέμει σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας και της Κύπρου και πλέον στον διαδικτυακό τόπο www.metaixmio.gr.

Δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στο κομμάτι της έρευνας αγοράς κα με βάση μία εξελιγμένη UI/UX ανάλυση η ομάδα της Generation Y σχεδίασε το νέο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο  έτσι ώστε να προσφέρει μια απόλυτα seamless online εμπειρία στο χρήστη και να επιτρέπει την εύκολη αγορά με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού, τόσο των έντυπων, όσο και των ηλεκτρονικών  βιβλίων, προσδίδοντας ιδιαίτερη εμπορική αξία στο brand “Εκδόσεις Μεταίχμιο”.

Στο λειτουργικό σκέλος, το www.metaixmio.gr υλοποιήθηκε με την βραβευμένη custom πλατφόρμα διαχείρισης ηλεκτρονικού εμπορίου Generation NEXT, η οποία με τα εμπορικά εργαλεία και τους αυτοματισμούς που διαθέτει καλύπτει όλες τις ανάγκες του συνεργάτη.

Επίσης ένα χαρακτηριστικό με υψηλό added value είναι η δυνατότητα δημιουργίας από τις ίδιες τις Εκδόσεις διαφορετικών δυναμικών landing pages για τις σελίδες του site. Oι landing pages δίνουν τη δυνατότητα στην επιχείρηση να επικοινωνήσει στους αναγνώστες το προωθητικό μήνυμα που επιθυμεί ανάλογα με τις εμπορικές στρατηγικές της ανά πάσα στιγμή.

Ακόμα, η διασύνδεση με τον DRM server μέσω του οποίου γίνεται το download των ηλεκτρονικών βιβλίων, όσο και η custom διασύνδεση με το ERP της Softone αποτελούν άκρως απαιτητικές διαδικασίες που υλοποιήθηκαν μέσω της Generation NEXT και παρέχουν βελτιστοποίηση στα daily operations και μείωση στα λειτουργικά κόστη της επιχείρησης.

Τέλος αυτόνομες landing pages με συγκεκριμένες θεματικές ( Λέσχη Noir, Μεταίχμιο Πολυχώρος, Για τους Μικρούς μας Φίλους) και εξ ολοκλήρου δικό τους σχεδιασμό και παρουσίαση επιτρέπουν στην επιχείρηση ευελιξία και προσαρμοστικότητα σε διαφορετικές εμπορικές πολιτικές ανά περίσταση και για διαφορετικές ομάδες αναγνωστικού κοινού.

Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!