Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

Tailor Made Web Design & Development

Εταιρική Ιστοσελίδα, Προσωπική Ιστοσελίδα, Blog

Η Generation Y σχεδιάζει και υλοποιεί μοναδικά websites. Ο λόγος; Οι designers της Generation Y ξεκινούν να δουλεύουν σε λευκή σελίδα! Οι δημιουργίες μας θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και καλλιτεχνικές.

Μετά από εκτενή έρευνα αγοράς, εγχώρια και διεθνώς, που διεξάγεται σε πρότερο στάδιο από marketeers και μετά από ανάλυση των αναγκών του πελάτη, η ομάδα της Generation Y εξάγει τις εφαρμογές και τα εργαλεία που υποστηρίζουν αποδοτικότερα τους στόχους του προσθέτοντας αποτελεσματικές καινοτομίες και ιδέες.

Παράλληλα, με τη φαντασία και τη δημιουργικότητα τους, οι έμπειροι web designers της Generation Y αποτυπώνουν με τον καλύτερο τρόπο τις ιδέες της ομάδας με στόχο την εύκολη πλοήγηση και την αποτελεσματικότητα αλλά και την αισθητική υπεροχή της ιστοσελίδας. Το tailor made design της Generation Y δίνει στο συνεργάτη μας:

 1. 1. Μοναδική ταυτότητα στον παγκόσμιο ιστό,
  2. Διαχρονικότητα της εικόνας του,
  3. Ευελιξία στις εικαστικές και προγραμματιστικές ανάγκες του που προκύπτουν συνεχώς,
  4. Εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα,
  5. Εμπορική απήχηση.

Λόγω της φύσης του development, ο συνεργάτης μπορεί να αναπτύξει νέα εργαλεία ανά πάσα στιγμή χωρίς περιορισμούς, οποιαδήποτε και αν είναι η ανάγκη του. Οι δε δυνατότητες που του παρέχονται έχουν πάντα ως στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ευχρηστία για το διαχειριστή.

Ταυτόχρονα με το web design και web development, η Generation Y παρέχει υπηρεσίες όπως Website Content Editing, εκπαίδευση των χρηστών, Traffic Statistics & Συντήρησης ιστοσελίδας στα πλαίσια μιας ολοκληρωμένης συνεργασίας.

 • Cert_eett
 • Cert_ruby
 • Cert_rails
 • Partnerbadge-horizontal
 • Greca
 • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!